College door Collega’s on tour – tandheelkundige nascholing in Antwerpen

Bij Goedegebuure tandtechniek verzorgen we heel enthousiast al jaren nascholing voor tandartsen. De kenmerken zijn: betrokken, kleinschalig, informeel, top georganiseerd, persoonlijke aandacht, leuke mensen en goede catering. College door Collega’s is ontstaan vanuit de gedachte dat het plezier geeft om mét elkaar en ván elkaar te leren. Het liefst in een kleine groep.

Uitgaand van die gedachte hebben we nu een kleinschalig nascholingscongres opgezet. Het congres beslaat 2 dagen en wordt gehouden op een prachtige locatie; de Handelsbeurs in het centrum van Antwerpen. (het oorspronkelijke gebouw dateert uit 1583)

We starten op donderdagochtend om 10.45 en eindigen op vrijdag met het aperitief rond 18.00 zodat je in de ochtend gemakkelijk aan kunt reizen en na het congres nog een nachtje kunt blijven of naar huis reist.

College door Collega’s on tour biedt up to date nascholing in een prettige ambiance, ook Antwerpse gezelligheid in deze bourgondische stad met z’n 19 Michelin sterren. Trouwens, Antwerpen is dé modehoofdstad van België – daarvoor moet je in ‘de Wilde zee’ zijn – om de hoek bij de Handelsbeurs. Als je van mooie schilderijen houdt kan je (op 300 meter afstand van de congreslocatie) in het Rubenshuis terecht en voor de beroemde Antwerpse chocolatiers op de Meir; de bekende winkelstraat. Ook al op loopafstand. Zoals je merkt hebben we Antwerpen voor je verkend.

We hebben een mooi congres met enthousiaste sprekers en interessante onderwerpen voor je samengesteld: Joerd van der Meer covert vanzelfsprekend ‘endodontie’, Paul de Kok behandelt donderdagmiddag restauratief; direct versus indirect en de endo kroon, Geerten-Has Tjakkes z’n specialisme is parodontologie; hij vertelt over functionele en esthetische kroonverlening en ‘paro parts’, Naomi Doelen bespreekt vrijdagmiddag diagnostiek in 10 stappen, functie en airway, en Jayand Soechitram behandelt ‘restorative, the complete picture’ en verzorgt daarmee de laatste presentatie van dit congres. Als moderator zal Iris Bosgra-Sparreboom optreden.

Je kent misschien nog niet alle namen van de sprekers maar we kunnen je beloven dat het tandheelkundig genieten wordt!

Natúúrlijk hebben we op donderdag en vrijdag een mooie lunch (naar Belgische traditie) voor je klaar staan en als afsluiting op beide dagen een gezellig ‘apéritief’ zoals ze dat in Antwerpen zo mooi noemen.

Colleges

Donderdag 12 mei 2022

11.00 – 11.15 uur ontvangst en welkom door de moderator – Iris Bosgra-Sparreboom.

11.15 – 12.30 uur: 1e college – Joerd van der Meer

13.45 – 15.00 uur: 2e college – Joerd van der Meer

15.30 – 17.00 uur: Duurzaam restaureren – Paul de Kok

Vrijdag 13 mei 2022

09.00 – 10.30 uur: Functionele kroon verlening – Geerten-Has Tjakkes

11.00 – 12.15 uur: Parodontale regeneratie – Geerten-Has Tjakkes

13.30 – 15.00 uur: Keep it simple, stupid! – Naomi Doelen

15.30 – 17.00 uur: Restorative, the complete picture – Jayand Soechitram

Moderator

Iris Bosgra-Sparreboom

Wanneer

Dit bijzondere congres vindt plaats op 12 en 13 mei 2022. We hebben er nú al zin in.

Het organiseren van zo’n congres is alleen maar mogelijk als jij je op tijd inschrijft. Dit evenement kent een gemaximeerde deelname van 45 personen, is zonder winstoogmerk en heeft geen sponsoren.

Prijs

De cursusprijs bedraagt €995. De inschrijving voor het congres (en de aanbieding van Hotel FRANQ) sluit op 1 maart 2022.

Doelgroep

Tandartsen algemeen practici én gedifferentieerde tandartsen in opleiding

Cursusniveau

Tandarts algemeen practicus

Onderwijsvorm

Hoorcolleges

Studielast

Geen studielast meer dan de hoorcolleges

Cursusmateriaal

Hand outs digitaal te downloaden

PE punten

Er zijn 10 PE punten toegekend aan dit congres

Annuleren

Zie onze annuleringsvoorwaarden.

COVID

We blijven in onze planning en uitvoering van het congres van de mogelijkheden en beperking van de Corona-regels in België. Natuurlijk zullen we de Corona-regels, zoals die op het moment van het congres gelden, hanteren.

Overnachten

Wij hebben (voor een gelimiteerd aantal kamers) een prijs afspraak gemaakt voor overnachting in het hotel waar ook de congresorganisatie en sprekers verblijven. Onze ervaring heeft geleerd dat het altijd supergezellig is om in het congreshotel te verblijven. Het gaat om Hotel FRANQ, Relais & Chateaux. Dit hotel bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de congreslocatie. Je kan hier alvast je kamer boeken voor dit hotel maar je bent uiteraard vrij om te overnachten waar je wilt. Er zijn ruim voldoende hotels in de omgeving van de Handelsbeurs.

Parkeren

Als je met de auto komt en je verblijft in Hotel FRANQ kan je parkeren in de parkeergarage van het hotel (je parkeerplaats wel reserveren van te voren – €25 per dag). Verblijf je in een ander hotel of reis je rechtstreeks dan kan je onder de Handelsbeurs parkeren in de Q-Park (€25 per dag). Reis je per trein dan arriveer je op Antwerpen-Centraal (een práchtig gebouw uit 1873). Je wandelt dan in 15 minuten naar de congreslocatie.

* College door Collega’s is een initiatief van Goedegebuure Tandtechniek en is CRKBO erkend. De cursussen en het congres hebben een Q-certificering en leveren je dus PE punten op voor het Kwaliteits Register Tandartsen en zijn altijd kleinschalig.